Tryck

Allt från digitaltryckta dekaler till kompletta monterlösningar

Det finns nästan inga begränsningar på vad vi kan trycka åt er. Snabba och smidiga digitaltryck, profilkläder, foliedekaler, snackisen på mässgolvet eller stämpeln som sticker ut. Hur du än vill nå ut med ditt budskap så hjälper vi gärna till med vår tryck-kompetens. Välkommen!

Digitaltryck

Vi kan enkelt och smidigt erbjuda dekaler och klistermärken i digitaltryck. Genom ett skyddslaminat blir de uv-skyddade och klarar mekanisk nötning. Eftersom vi trycker digitalt är det enkelt att tillverka både små och stora serier på kort tid. Det är heller inget problem att printa och konturskära dina klistermärken.

Banderoller och flaggor

Beställ dina flaggor och banderoller hos oss, de finns att få i alla storlekar och färger.

Textiltryck

Det är inte bara textiltrycket vi fixar, du kan även beställa din profilkläder hos oss. Genom att märka dina kläder med din logotyp ger du ditt företag ett professionellt utseende.

Foliedekaler

Våra konturskurna logotyper och bokstäver kan du få i alla storlekar och färger. Folien vi använder är av hög kvalité, är tålig och har lång hållbarhet (8-10 år). Några användningsområden är till skyltfönster, bildekor, mässmaterial och skyltar av alla slag.

Mässmaterial

Vi hjälper dig att utforma och tillverka professionellt mässmaterial, från första designförslaget till en färdig produkt. Såsom väggdekor, rollups, pennor och allt annat smått och gott man kan trycka på. Kom till oss med dina idéer, det finns inget som inte går att lösa.

Stämplar

Behöver du stämplar? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kan tillhandahålla självfärgande stämplar till många olika användningsområden.

Digitaltryck

Med digitaltryck löser vi snabbt och enkelt dina visitkort, brevpapper, kuvert, block, flyers med mera.

Visitkort, Brevpapper och Kuvert

Hos oss kan du beställa Visitkort, Brevpapper och Kuvert. Visitkorten tillverkar vi av papper med eller utan strukturerad yta. För mera iögonfallande varianter kan vi laminera dina kort med en silkeslen yta, glänsande eller i metallisk look. Vi tar oss tid för att få fram ett unikt och individuellt original som uppfyller dina önskningar. Tillsammans med dig arbetar vi fram ett original som återspeglar dig och ditt företag på ett professionellt sätt. Vårt mål är att ditt företag får en profil som visar företagets karaktär i alla reklamsammanhang.

Block, Foldrar, Flyers och mera

Vi kan hjälpa dig att ta fram den rätta foldern eller broschyren som passar just ditt företag, från layoutdesign till färdigt tryck. Vi utför även häftning, bigning, vikning och laminering om så önskas. Lämna bara in en skiss / underlagsmaterial t.ex. bilder och text, så ordnar vi med resten. Våra foldrar och broschyrer i 4-färgstryck kan du beställa i alla storlekar och former. Vill du ha det där lilla extra kan du få produkterna laminerade i en högglans eller matt yta.

För att matcha dina logofärger på ett korrekt sätt använder vi oss av Pantone färgskalan som standard. Klicka gärna på bilden och hitta din Pantone. Tänk på att återgivning på din bildskärm eller mobil kan avvika från originalfärgen.

Foliedekaler

Foliedekaler till vardagsrummet eller företagets showroom? Vi hjälper er!

Våra konturskurna logotyper och bokstäver kan du få i alla storlekar och färger. Folien vi använder är av hög kvalité, är tålig och har lång hållbarhet (8-10 år). Några användningsområden är till skyltfönster, bildekor, mässmaterial och skyltar av alla slag.

Banderoller & flaggor

Beställ dina flaggor hos oss, de finns att få i alla storlekar och färger.

Vi kan leverera stora pampiga flaggor till huvudkontoret, små flaggor till mässan eller beachflaggor till ert nästa spännande popup-event. Välkommen att kontakta oss!

Mässmaterial

Börjar mässdatumet närma sig? Hör av dig så skapar vi en snygg och passande miljö till er monter.

Vi hjälper dig att utforma och tillverka professionellt mässmaterial, från första designförslaget till en färdig produkt. Såsom väggdekor, rollups, pennor och allt annat smått och gott man kan trycka på. Kom till oss med dina idéer, det finns inget som inte går att lösa.

Stämplar

Spar tid med en passande stämpel. Standardinformation eller en personlig variant. Kanske med den egna loggan?

Behöver du stämplar? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kan tillhandahålla självfärgande stämplar till många olika användningsområden. Antingen en enkel standardstämpel eller en ritad logostämpel. Exempel: Kontering, Datum, Fakturerat, Betald och många fler.

Textiltryck

Beställ textiltryck eller profilkläder hos oss. Välkommen!

Det är inte bara textiltrycket vi fixar, du kan även beställa din profilkläder hos oss. Genom att märka dina kläder med din logotyp ger du ditt företag ett professionellt utseende. Utöver det finns det mängder med möjligheter att skoja till dina kläder genom en personligt touch. Kom bara med dina idéer till oss, så tar vi tillsammans fram ett förslag som passar just dig och dina kläder. Om du har ett företag, är med i en förening, tar studenten eller om du bara ville vara dagens hjälte, så ser vi till att alla runt dig förstår vad du vill eller vem du är.

Kontakta oss rörande tryck!

Fråga oss så återkommer vi med svar inom kort.

Fyll i formuläret, bifoga gärna originalfiler till logotyp och/eller dekor. Tänk på att det måste vara i vektorformat. Vi tar emot filer i formaten *.EPS, *.AI och *.PDF. Tryck sedan på ”Skicka meddelande så återkommer vi inom kort.