Skyltar

Allt från lysande LED till graverat smidesjärn. Vilken skylt passar bäst?

Vi får din skylt att synas och sticka ut på rätt sätt. Välj mellan pvc-plast, aluminium, plexiglas eller varför inte gamalt hederligt smidesjärn? Vi kan även gravera dina skyltar i plast eller andra material. Vi erbjuder även ljuslådor för dig som vill synas lite extra.

Fasadskyltar

Behöver du en fasadskylt till företaget? då kan vi hjälpa till. 

Gravering

Behöver du en graverad skylt? då kan vi hjälpa till.

Ljuslådor

Behöver du en ny ljuslåda till företaget? Då kan vi hjälpa till.

Fasadskyltar

Behöver du en fasadskylt till företaget? då kan vi hjälpa till. 

Hos oss får du kvalité, snabba leveranser och om du vill, även en god kopp kaffe. Du kan välja mellan många olika material såsom, pvc-plast, aluminium, plexiglas eller smidesjärn med mera.

Vi kan vara behjälpliga med att hitta precis rätt skylt till din verksamhet. Skyltar finns att beställa i alla storlekar. Vi har möjlighet att erbjuda skyltar med antingen en enkel folietext eller med flerfärgade logotyper, digitaltryck och profilbokstäver. Inget är omöjligt, vi ordnar det mesta.

Skyltar i plexiglas, aluminium och PVC-plast

Ljuslådor

Behöver du en ny ljuslåda till företaget? Då kan vi hjälpa till.

Ljuslådor finns att beställa i alla storlekar med antingen en enkel text eller med flerfärgade logotyper, digitaltryck och profilbokstäver. Belysningen är gjord i LED för att spara energi och få ett fint sken.

Gravering

Behöver du en graverad skylt? då kan vi hjälpa till. 

Vi kan leverera dina graverade skyltar i plast inom två dagar, självklart graverar vi också i andra material, till exempel mässing. Om du beställer plastskyltar kan du välja mellan olika färger. Vi graverar mycket för Bygg-, Tele-, Data-, VVS- och Ventilationsbranschen eller din brevlåda. Specialgraverade skyltar, såsom din företagslogo, kan vi tillverka om du skickar oss en originalfil i EPS, PDF, Ai eller annan vektorgrafik.

Fråga oss om lösningar för skyltning

Fråga oss så återkommer vi med svar inom kort.

Fyll i formuläret, bifoga gärna originalfiler till logotyp och/eller dekor. Tänk på att det måste vara i vektorformat. Vi tar emot filer i formaten *.EPS, *.AI och *.PDF. Tryck sedan på ”Skicka meddelande så återkommer vi inom kort.