Fordonsdekor

Hos oss kan du få allt ifrån 1-färgsdekor till egendesignade digitaltryck, det är bara fantasin som sätter gränser.

Bilreklam är den i särklass mest kostnadseffektiva reklamen man kan ha. Budskapet når ut till många potentiella kunder med små medel. Hos oss kan du få allt ifrån 1-färgsdekor till egendesignade digitaltryck, det är bara fantasin som sätter gränser. Kom in till oss så kan vi tillsammans arbeta fram ett förslag som profilerar ditt företag på bästa sätt. Fordonets storlek spelar oss ingen roll, från en liten citybil till en långtradare.

Bilar

Låt företagsbilen fungera som en effektiv reklampelare för ditt företag, eller låt oss hjälpa dig med dekoren till din entusiastbil.

Lastbilar & maskiner

Låt ditt företag synas på rätt sätt i trafiken eller på bygget. Allt från en diskret dekal till helfoliering.

Bilar

Låt företagsbilen fungera som en effektiv reklampelare för ditt företag, eller låt oss hjälpa dig med dekoren till din entusiastbil.

Bland personbilar räknar vi firmabilar, tjänstebilar och privatägda personbilar, pickuper och skåpbilar. Allt under 3,5 ton brukar vi säga. Så här lätt brukar det gå till när vi folierar eller stripar upp en bil.

Grafiska original

Skicka över grafiska original som du vill att vi använder till bildekoren. Om du inte har färdiga original så hjälper vi dig gärna att ta fram något snyggt och bra som passar din verksamhet

Rengjord och klar för dekor

Lämna in bilen tvättad och rengjord, men inte vaxad. Hinner du inte tvätta bilen så löser vi det åt dig.

Hämta och lämna

Lämna in bil och nycklar till oss så att vi kan komma åt i alla nödvändiga utrymmen. Om du lämnar bilen före klockan 10:00 så hinner vi normalt foliera bilen redan samma dag.

Genomgång och leverans

Vi går igenom bilen och du kan i lugn och ro kontrollera så att allt blev som du hade tänkt dig. Vi går igenom information och praktiska tips rörande skötsel och underhåll m.m.

Lastbilar & Maskiner

Låt ditt företag synas på rätt sätt i trafiken eller på bygget. Allt från en diskret dekal till helfoliering.

Här stripar och folierar vi allt över 3,5 ton. Lastbilar, långtradare, entreprenadmaskiner och liknande. Så här lätt brukar det gå till när vi folierar eller stripar lastbilar och maskiner.

Grafiska original

Skicka över grafiska original som du vill att vi använder till dekoren. Om du inte har färdiga original så hjälper vi dig gärna att ta fram något snyggt och bra som passar din verksamhet

Rengjord och klar för dekor

Lämna in lastbilen eller maskinen tvättad och rengjord, men inte vaxad. Hinner du inte tvätta fordonet så löser vi det åt dig.

Hämta och lämna

Lämna in fordon och nycklar till oss så att vi kan komma åt i alla nödvändiga utrymmen. Beroende på lastbilen eller maskinens storlek så kan det ibland ta mer än en arbetsdag att färdigställa dekoren.

Genomgång och leverans

Vi går igenom vad som gjorts och du kan i lugn och ro kontrollera så att allt blev som du hade tänkt dig. Vi går igenom information och praktiska tips rörande skötsel och underhåll m.m.

Kontakta oss om fordonsdekor!

Fråga oss så återkommer vi med svar inom kort.

Fyll i formuläret, bifoga gärna originalfiler till logotyp och/eller dekor. Tänk på att det måste vara i vektorformat. Vi tar emot filer i formaten *.EPS, *.AI och *.PDF. Tryck sedan på ”Skicka meddelande så återkommer vi inom kort.