Foliedekaler

Foliedekaler

Våra konturskurna logotyper och bokstäver kan du få i alla storlekar och färger. Folien vi använder är av hög kvalité, är tålig och har lång hållbarhet (8-10 år). Några användningsområden är till skyltfönster, bildekor, mässmaterial och skyltar av alla slag.

leverantor
Genom att vi använder oss av flera leverantörer kan vi erbjuda folie för olika användningsområden och i många kulörer.
tryck_001
För att matcha dina logofärger på ett korrekt sätt använder vi oss av Pantone färgskalan som standard. Klicka gärna på bilden och hitta din Pantone färg direkt på vår hemsida. Tänk på att återgivning på din bildskärm eller mobil kan avvika från originalfärgen.

Digitaltryck

Vi kan dessutom erbjuda dekaler och klistermärken i digitaltryck. Genom ett skyddslaminat blir de uv-skyddade och klarar mekanisk nötning. Eftersom vi trycker digitalt är det enkelt att tillverka både små och stora serier på kort tid. Det är heller inget problem att printa och konturskära dina klistermärken.

Hör gärna av dig, om du har blivit inspirerad, har några frågor eller behöver hjälp med ett projekt du arbetar på. Tillsammans hittar vi en lösning som gör dig och dina kunder nöjda.

Telefon: 0303 - 24 30 52 | Mobil: 0707 - 22 32 06