Digitaltryck

Visitkort, Brevpapper och Kuvert

Hos oss kan du beställa Visitkort, Brevpapper och Kuvert. Visitkorten tillverkar vi av papper med eller utan strukturerad yta. För mera iögonfallande varianter kan vi laminera dina kort med en silkeslen yta, glänsande eller i metallisk look. Vi tar oss tid för att få fram ett unikt och individuellt original som uppfyller dina önskningar. Tillsammans med dig arbetar vi fram ett original som återspeglar dig och ditt företag på ett professionellt sätt. Vårt mål är att ditt företag får en profil som visar företagets karaktär i alla reklamsammanhang.

visitkort
Vi tillverkar dina visitkort inom 3 timmar, laminerar dem glänsande eller matt och runda hörnen, om du önskar det.

Block, Foldrar, Flyers och mera

Vi kan hjälpa dig att ta fram den rätta foldern eller broschyren som passar just ditt företag, från layoutdesign till färdigt tryck. Vi utför även häftning, bigning, vikning och laminering om så önskas. Lämna bara in en skiss / underlagsmaterial t.ex. bilder och text, så ordnar vi med resten. Våra foldrar och broschyrer i 4-färgstryck kan du beställa i alla storlekar och former. Vill du ha det där lilla extra kan du få produkterna laminerade i en högglans eller matt yta.

tryck_001
För att matcha dina logofärger på ett korrekt sätt använder vi oss av Pantone färgskalan som standard. Klicka gärna på bilden och hitta din Pantone färg direkt på vår hemsida. Tänk på att återgivning på din bildskärm eller mobil kan avvika från originalfärgen.

 

Hör gärna av dig, om du har blivit inspirerad, har några frågor eller behöver hjälp med ett projekt du arbetar på. Tillsammans hittar vi en lösning som gör dig och dina kunder nöjda.

Telefon: 0303 - 24 30 52 | Mobil: 0707 - 22 32 06